Hvordan kommer jeg i gang?

Kom raskt i gang med Ducky Insights API, se vår tekniske API-dokumentasjon og finn riktig bruksområde for vår klimadata

Kontakt oss på support@ducky.eco for å komme i gang! Vi tar en rask kikk på behovet ditt og følger deg opp med et tilpasset tilbud. API-tilgang prises ut fra organisasjonens størrelse og omsetning.

Når du er klar for å sette i gang, får dine utviklere API-tilgang og en dedikert kontaktperson / brukerstøtte.

Vår tekniske API-dokumentasjon finner du her

Vi kan tilby følgende funksjonalitet for din sektor:

Som kunde får dere blant annet:

• Personlig oppfølging og anbefaling til anvendelse av våre API-endepunkter, med tanke på hvor i deres kundereise og digitale kundeflater dere kan få  best effekt
  • Tilgang til praktisk guide med eksempler på konkrete design, brukerflyt og innhold
  • Kvalitetssikring av implementasjon før dere slipper tjenesten i deres kundeflate
  • Veiledning i bruk av våre tall til klimarapportering

Ducky har mange års erfaring med storskala nudging av individer for å redusere klimautslipp. Vårt API-oppsett og endepunkter bygger på beste praksis innen forskningsfeltene klimakommunikasjon og adferdsendringspsykologi, og vi samarbeider med de fremste forskerne i feltet.