Hvordan bli med på en Ducky Challenge?

I denne artikkelen vi du lære mer om hvordan du blir med på en Ducky Challenge ved hjelp av ulike metoder.

Hvordan fungerer det?

For å bli med i en Ducky Challenge trenger du kun å følge en lenke som du har fått fra organisasjonen. Enkelte utfordringer er lukket og krever at du logger inn på en spesiell måte eller bruker et passord som du har fått fra organisasjonen.

Det finnes fire ulike måter å bli med på en Ducky Challenge. Hvilken tilgangsbegrensning som brukes, avgjøres av organisasjonen din.

1. Ducky Challenge som er åpen

For å bli med på en åpen Ducky Challenge trenger du bare følge lenken du har fått organisasjonen din. Det er ikke mulig å finne Ducky Challengen på noen annen måte.
Klikk her for en trinnvis guide

2. Ducky Challenge som krever kode

For å bli med i Ducky Challengen må du få en unik kode for laget ditt, som er distribuert av organisasjonen din. Følg Ducky Challenge-linken som organisasjonen din har sendt deg. Du får så beskjed om å skrive inn koden, og du er i gang. Hvis du allerede har en konto hos Ducky, kan du logge inn og skrive inn koden fra din tidslinje. Klikk her for en trinnvis guide.

3. Ducky Challenge som krever en egen e-postadresse

Denne Ducky Challengen krever at du registrerer med en spesiell e-postadresse, slik som jobb-eposten din dvs at for eksempel kun "@ducky.eco" har tilgang til utfordringen. Organisasjonen din kan samtidig ønske å bruke en spesiell innloggingstilbyder, for eksempel Google. Klikk her for en trinnvis guide.

4. Ducky Challenge som krever en egen e-postadresse og kode

Denne Ducky Challengen krever at du registrerer med en spesiell e-postadresse, slik som jobb-eposten din dvs at for eksempel kun "@ducky.eco" har tilgang til utfordringen. Organisasjonen din kan samtidig ønske å bruke en spesiell innloggingstilbyder, for eksempel Google. Når du har registrert en konto blir du bedt om å taste inn en kode for å bli med på riktig lag. Klikk her for en trinnvis guide.