Hvordan bli med på en kampanje som krever en egen e-postadresse og lagkode?

I denne artikkelen vil du lære hvordan du blir med på en Ducky-kampanje med en egen e-postadresse og lagkode.

Har du akkurat blitt invitert til å delta på en kampanje med bedriften, skolen eller organisasjonen din og mottatt en link? Er du superklar til å komme i gang, men vet ikke helt hvor du skal begynne?

Slik gjør du det:

1. Klikk på linken du har mottatt fra organisasjonen din
  2. Klikk på Registrer med e-post
  3. Legg inn e-postadresse med e-postdomenet til din bedrift, skole eller organisasjon (f.eks @ducky.eco), lag et passord, og legg inn navn.
  4. Les og aksepter personvernvilkårene
  5. Trykk på Registrer konto

Alternativt velg Registrer med Google eller Registrer med Facebook hvis kontoen er linket til riktig e-postdomene og følg instruksjonene.

Har du allerede en konto? Logg inn.

6. Etter at du har trykket Registrer konto, sjekk innboksen din og trykk på linken i e-posten du har mottatt for å bekrefte din e-postadresse.

7. Når du er logget inn blir du bedt om å legge inn lagkoden din, for å bli med på kampanjen. Koden er kun nødvendig første gang du går inn.

8. Legg inn lagkoden (seks sifre) for eksempel 123456, sjekk at du blir med på riktig lag og trykk OK.

NB! Vennligst klikk her, hvis koden du forsøker å legge inn ikke fungerer.

9. Etter du har trykket OK er du med i kampanjen.

Se bilder nedenfor for en trinnvis guide

1 & 2. Følg linken, registrer konto eller logg inn hvis du allerede har en konto.

123-1

3. Legg inn e-postadresse med e-postdomenet til din bedrift, skole eller organisasjon (f.eks @ducky.eco), lag et passord, og legg inn navn

Screenshot 2022-04-29 091056

7, 8 & 9. Velg seksjon og lag, sjekk at du blir med på riktig lag og trykk OK

Screenshot 2022-04-29 091210