Hvordan bli med på en Ducky Challenge med en link?

I denne artikkelen vil du lære om hvordan du blir med på en Ducky Challenge med en link.

Har du akkurat blitt invitert til å delta i en Ducky Challenge med bedriften, skolen eller organisasjonen din og mottatt en link? Er du superklar til å komme i gang, men vet ikke helt hvor du skal begynne?

Slik gjør du det:

1. Klikk på linken du har mottatt fra organisasjonen din.

2. Velg Registrer med Google eller Registrer med Facebook og følg instruksjonene som vist i web-appen. Ved bruk av disse metodene vil du spurt om å akseptere vilkår og betingelser som et siste steg. Dersom du ikke aksepterer vilkårene vil du bli send til registreringssiden og bedt om å velge registreringsmetode på nytt.

NB! Ducky krever at kontoen din er koblet til en e-postadresse. Hvis Google- eller Facebook-kontoen din er koblet til et mobilnummer, må du bruke et annet registreringsalternativ.

Alternativt registrer med en e-postadresse og passord:
  • Klikk på linken du har mottatt fra organisasjonen din
  • Klikk på Registrer med e-post
  • Legg inn e-postadresse, lag et passord, og legg inn navn
  • Les og aksepter personvernvilkårene
  • Trykk på Registrer konto
  • Etter at du har trykket Registrer konto, sjekk innboksen din og trykk på linken i e-posten du har mottatt for å bekrefte din e-postadresse

Har du allerede en konto? Logg inn: https://app.ducky.eco/login

3. Når du er logget inn blir du bedt om å velge seksjon og lag

4. Velg seksjon og lag, sjekk at du blir med på riktig lag og trykk OK

5. Etter du har trykket OK er du med i Ducky Challengen.

Bli med på en Ducky Challenge med Google

Bli med på en Ducky Challenge med Facebook

Bli med på en Ducky Challenge med e-post