Hvordan bli med på en Ducky Challenge med en lagkode?

I denne artikkelen vil du lære om hvordan du kan bli med på en Ducky Challenge som krever lagkode.

Har du akkurat blitt invitert til å delta på en Ducky Challenge med bedriften, skolen eller organisasjonen din og mottatt en lagkode? Er du superklar til å komme i gang, men vet ikke helt hvor du skal begynne?

Slik gjør du det:

1. Klikk på linken du har mottatt fra organisasjonen din.

2. Velg Registrer med Google eller Registrer med Facebook og følg instruksjonene som vist i web-appen. Ved bruk av disse metodene vil du spurt om å akseptere vilkår og betingelser som et siste steg. Dersom du ikke aksepterer vilkårene vil du bli sendt til registreringssiden og bedt om å velge registreringsmetode på nytt.

NB! Ducky krever at kontoen din er koblet til en e-postadresse. Hvis Google- eller Facebook-kontoen din er koblet til et mobilnummer, må du bruke et annet registreringsalternativ.

Alternativt registrer med en e-postadresse og passord:
  • Klikk på linken du har mottatt fra organisasjonen din
  • Klikk på Registrer med e-post
  • Legg inn e-postadresse, lag et passord, og legg inn navn
  • Les og aksepter personvernvilkårene
  • Trykk på Registrer konto
  • Etter at du har trykket Registrer konto, sjekk innboksen din og trykk på linken i e-posten du har mottatt for å bekrefte din e-postadresse

Har du allerede en konto? Logg inn: https://app.ducky.eco/login

3. Når du er logget inn blir du bedt om å legge inn lagkoden din, for å bli med på Ducky Challengen. Koden er kun nødvendig første gang du går inn.

4. Legg inn lagkoden (seks sifre) for eksempel 123456, sjekk at du blir med på riktig lag og trykk OK.

NB! Vennligst klikk her, hvis koden du forsøker å legge inn ikke fungerer.

5. Etter du har trykket OK er du inne.

Bli med på en Ducky Challenge med Google

Bli med på en Ducky Challenge med Facebook

Bli med på en Ducky Challenge med e-post