Hvilke nettlesere støttes av Ducky Challenge?

I denne artikkelen vil du lære mer om hvilke nettlesere som er støttet av Ducky Challenge.

Vi prøver å støtte så mange nettlesere som mulig, og samtidig kunne bruke moderne web-teknologi for levere den beste brukeropplevelsen for våre brukere. Dette betyr at vi støtter hvilken som helst oppdatert nettleser for hvilket som helst operativsystem.

Google Chrome (Windows / Mac / Linux)

Den beste Ducky-opplevelsen får man ved å bruke nettleseren Google Chrome.

Her er en guide for hvordan du kan oppdatere Google Chrome, hvis du opplever problemer med Ducky Challenge fordi nettleseren ikke er oppdatert. Vi anbefaler å ha den nyeste versjonen for å sikre at du er beskyttet av de seneste sikkerhetsoppdateringene.

Firefox (Windows / Mac / Linux)

Firefox er et utmerket alternativ til Google Chrome, som også støtter moderne nettstandarder.

Safari (Mac)

Safari støttes både på mobil og desktop.

Edge (Windows)

Edge er den innebygde nettlederen til Windows 10, og vi anbefaler at Windows-brukere bruker denne framfor Internet Explorer.

Internet Explorer (Windows)

Kun delvis støttet!

Selvom Ducky Challenge bør fungere på Internet Explorer (eldre versjoner er ikke støttet i det hele tatt), er nettleseren utdatert og er erstattet av den mye bedre Edge-nettleseren på Windows. Vi anbefaler på det sterkeste, sammen med Microsoft selv, at du bruker Edge når du surfer på internett, for en raskere, bedre og mer sikker opplevelse.

Detaljert liste over nettlesere og versjoner

Hvis du lurer på om din versjon av en spesifikk nettleser er støttet, sjekk listen nedenfor for en omfattende liste som kontinuerlig oppdateres. Vennligst ta kontakt med oss hvis du opplever problemer med en støttet nettleser, så skal vi gjøre vårt beste for å fikse problemet så fort som mulig.

Android Chrome 84
Android Firefox 79
Android UC 12.12
Chrome 85
Chrome 84
Chrome 83
Chrome 81
Chrome 80
Chrome 49
Edge 84
Edge 18
Firefox 80
Firefox 79
Internet Explorer 11
iOS Safari 13.4-13.5
iOS Safari 13.3
iOS Safari 13.2
iOS Safari 13.0-13.1
iOS Safari 12.2-12.4
iOS Safari 12.0-12.1
iOS Safari 11.3-11.4
iOS Safari 10.3
Opera mini
Opera 70
Opera 69
Safari 13.1
Safari 13
Samsung 12.0
Samsung 11.1-11.2