Slette en Ducky Challenge-profil

I denne artikkelen lærer du hvordan du kan slette Ducky Challenge-profilen din.

1. Gå til din konto: Konto ➡️ Profilen din ➡️ SLETT ALT
  2. Ved å slette Ducky Challenge-kontoen din, vil alle tilhørende data bli slettet og kan ikke gjenopprettes hvis du velger å opprette en Ducky Challenge-konto på et senere tidspunkt.
  3. Skriv inn SLETT (med store bokstaver), og trykk Slett konto for å slette kontoen din. Vi blir veldig glade hvis du oppgir hvorfor du sletter kontoen før du trykker på knappen, så vi kan forbedre våre tjenester i fremtiden!

Trinnvis guide