Hvordan registrerer jeg klimaaktiviteter?

I denne artikkelen vil du lære hvordan du registrerer dine klimaaktiviteter i en Ducky Challenge

En klima-aktivitet er en aktivitet du gjør hver dag for å leve mer bærekraftig. De er inndelt i fire kategorier: Forbruk, mat, energi og transport. Hver aktivitet har en KgCO₂e-beregning (ved siden av bladikonet).

Trykk på den runde ✓-knappen til høyre, for å loggføre en klima-aktivitet.

Når du har trykket på knappen, er aktiviteten loggført og mengden KgCO₂e er lagt til din totale poengsum. Du kan finne aktiviteter litt enklere ved å bruke filtreringsmuligheten og bla gjennom aktiviteter etter kategori.

Registreringsperiode

For hver inneværende dag i en Ducky Challenge må du registrerer dine aktiviteter mellom 00.01 og 23.59. Hvis dere konkurrerer på tvers av tidssoner er inneværende dag definert av tidssonen der en Ducky Challenge arrangeres.

Etterregistrering

I enkelte utfordringer har du lov til å registrere aktiviteter tilbake i tid. Hvor mange dager du har lov til å registrere tilbake i tid bestemmes av organisasjonen som arrangerer en Ducky Challenge.

NB! Når en Ducky Challenge er over, kan du ikke lenger logge aktiviteter tilbake i tid. Så husk å logge alle aktivitetene dine før utfordringen er over, hvis du er en person med konkurranseinnstinkt.