Hvordan registerer jeg en Ducky Challenge konto og logger inn?

I denne artikkelen vil du lære hvordan du registrerer en konto og logger inn på Ducky-kontoen din.

Hvordan registrere en Ducky Challenge-konto?

For å ta i bruk Ducky Challenge for første gang - trenger du å opprette en konto. Kontoen kan brukes til å bli med på andre utfordringer i fremtiden.

Hvis du er en del av en utfordring arrangert av en organisasjon, kan du følge instruksjonene for hvordan du kan delta i en Ducky Challenge.

Hvordan logger jeg meg inn på Ducky Challenge-kontoen min?

Følg denne trinnvise guiden hvis du ønsker å logge inn på nytt.

Dette gjelder kun hvis du allerede har en konto og er logget ut.

NB! Du må velge samme metode for å logge inn som den du valgte da du registrerte kontoen din.

1. Gå til app.ducky.eco/login
  2. Velg innloggingsmetoden du brukte da du registrerte kontoen din og følg instruksjonene