Hvordan å bruke Climate Campaign Manager?

Her finner du mer informasjon om hvordan å bruke Climate Campaign Manager.

For å vite mer om de forskjellige funksjonene til Climate Campaign Manager og hvordan å bruker det i din organisasjon som en del av en Ducky Challenge, vennligst se videoen nedenfor.

Som administrator kan du få tilgang til Climate Campaign Manager og få en oversikt over Ducky Challenges din organisasjon er en del av ved å bruke følgende lenke: https://dashboard.ducky.eco/nb/challenge

Du må imidlertid bruke lenken som er delt i en velkomst e-post av arrangørene, for at din organisasjon skal kunne bli med i en spesifikk Ducky Challenge og sette opp lagene deres (f.eks. Klimakonkurranse, NM i klima, etc.)

NB!  Når du logger på igjen i Climate Campaign Manager, må du bruke samme innloggingsmetode som første gang du registrerte en konto (f.eks. ''e-postadresse + passord'' eller ''google'').

For enkel bruk i fremtiden, anbefaler vi at du ikke logger ut fra Climate Campaign Manager før konkurransen er avsluttet.