Hva skjer hvis jeg sletter en Ducky Challenge-konto i en pågående utfordring?

I denne artikkelen vil du lære mer om hva som skjer dersom du sletter kontoen din når en Ducky Challenge er i gang.

En slettet Ducky Challenge-konto vil gjøres om til en anonym brukerprofil på laget vedkommende deltok på. Brukerstatistikk som antall aktiviteter og besparelser i kgCO₂e eller poeng som vedkommene har spart før brukerprofilen slettes beholdes og inngår i lagets totale besparelse og poengsum. Alle besparelser etter at brukerprofil er slettes deles kun på resterende aktive brukere på laget.

Har du noen spørsmål?

Vi kommer tilbake til deg så fort som mulig. Vi har åpent alle arbeidsdager fra mandag til fredag mellom 8.00-16.00