Hva skjer hvis jeg sletter en Ducky Challenge-konto i en pågående utfordring?

I denne artikkelen vil du lære mer om hva som skjer dersom du sletter kontoen din når en Ducky Challenge er i gang.

En slettet Ducky Challenge-konto vil bli anonym i en Ducky Challenge, men vil fortsatt påvirke poengsummen for KgCO₂e spart, selv når den er slettet. På nåværende tidspunkt kan ikke den anonymiserte kontoen fjernes fullstendig, da all brukerhistorikk er nødvendig for å beregne poengsummen. Vi ser alltid på hva vi kan gjøre for å forbedre dette i fremtidige klimautfordringer!