Hvordan endrer jeg profilinnstillingene mine i Ducky Challenge?

I denne artikkelen vil du lære om de grunnleggende profilinnstillingene i Ducky Challenge.

Gjør din Ducky-profil mer personlig ved å legge til et profilbilde eller endre ditt navn!
  1. Klikk på "Konto" i hjørnet øverst til høyre.
  2. Kontosiden åpnes

3. For å legge til et profilbilde:
      • Klikk på bildeikonet på det nåværende profilbildet.
      • Velg et bilde du vil laste opp.

Bildet til avataren din vil justeres når det lastes opp, men for et best mulig resultat bør du bruke et kvadrat, som ikke er mindre enn 125x125. Å sette inn et bilde med andre dimensjoner enn de som er anbefalt vil kunne påvirke kvaliteten.

4.    For å endre navnet ditt:

• Skriv inn ønsket brukernavn i feltet Navn.

5.    Når opplysningene dine er oppdatert, trykk Lagre profil.