Hvordan setter jeg mål for mine CO2-besparelser?

I denne artikkelen vil du lære det grunnleggende om hvordan du setter et personlig mål for dine CO2-besparelser i en Ducky Challenge.

Sett et personlig mål

Se etter «Sett et personlig mål»-knappen, for å sette et personlig mål i løpet av en Ducky Challenge. Du finner den på sidemenyen av web-appen på desktopen din, eller på toppen av web-appen under «blad»-fanen på mobilen din.

Å klikke på «Sett et personlig mål»-knappen vil åpne følgende vindu hvor du kan velge ett av de tre foreslåtte målene.

Spor ditt mål   Husk å lagre målet ditt, etter at du har valgt det! Du vil da få muligheten til å spore fremgangen din i sidemenyen til venstre og i «Innsikt»-fanen på laptopen din, eller på toppen av web-appen under «blad»-fanen    på mobilen din.

Rediger målet ditt   For å redigere målet ditt, se etter penn-ikonet i hjørnet til høyre av målet ditt, og velg et nytt personlig mål.