Hvordan legger jeg til Ducky Challenge på mobilen?

I denne artikkelen vil du finne en trinnvis guide for hvordan du kan legge til Ducky Challenge på mobilen din.

Ducky Challenge på dine mobile enheter

Ducky Challenge er en progressiv web-app, tilgjengelig for bruk via nettleseren din. En progressiv web-app er en vanlig nettside, men vises som en tradisjonell applikasjon på dine mobile enheter, uten å bruke App Store eller Google Play.

Push varslinger eksisterer per i dag kun for Android, men vi jobber med saken!

iOS

På grunn av iOS-begrensninger, vil noen av våre PWA-funksjoner være utilgjengelige på enheter som har iOS installert. For å forbedre brukeropplevelsen, anbefaler vi at du legger til en snarvei til siden vår på hjemskjermen din i perioden som utfordringen foregår. Du må gjøre dette manuelt ved å bruke Safari-nettleseren.

Slik gjør du det:

1. Åpne nettleseren i Safari på en av dine mobile enheter
  2. Gå til https://app.ducky.eco/ i Safari
  3. Trykk på Del-knappen i menyen nederst (en boks med en pil som peker oppover).
  4. I den menyen er det et alternativ å legge til på startskjermen. Klikk på dette alternativet.
  5. Gi snarveien et navn og trykk på Legg til i hjørnet øverst til høyre.
  6. Nå har du Ducky Challenge som app på din iPhone

Android

Slik gjør du det:

1. Åpne nettleseren på en av dine mobile enheter (Google Chrome eller lignende).
  2. Første gangen du logger deg inn på Ducky Challenge via mobil, vil du få en automatisk pop-up-melding som spør om du vil legge til denne på hjemskjermen din.
  3. Legg til hjemskjermen ved å svare ja på pop-up-meldingen.
  4. Hvis du ikke får opp denne meldingen, gå til de tre prikkene øverst til høyre på nettleseren og finn "legg til på startsiden".
  5. Gi snarveien din et navn, og trykk på legg til.
  6. Ducky Challengen du deltar i er nå tilgjengelig på hjemskjermen på en av dine mobile enheter, og du har tilgang til push-varslinger.